Održan prvi koncert KUD-a „Vrbje“

Održan prvi koncert KUD-a „Vrbje“

U organizaciji kulturno umjetničkog društva „Vrbje“ i Općine Vrbje u utorak 28. prosinca 2010. godine u Društvenom domu u Vrbju održan je božićni koncert KUD-a i njihovih gostiju.

Nakon uvodne pjesme koju je izveo manji broj članova KUD-a „Vrbje“ sve prisutne pozdravio je načelnik Općine Vrbje gosp. Igor Jurišić koji je uz riječi dobrodošlice svima čestitao božićne i novogodišnje blagdane.

U prepunom domu članovi novoosnovanog kulturno umjetničkog društva „Vrbje“ prvi put su se predstavili publici, te pokazali izvrsnu uvježbanost koreografija nakon samo deset održanih proba. Osim domaćina nastupali su i njihovi gosti KUD „Drežnik“ iz Drežnika i KUD „Berda“ iz Brestovca koji su također svojim pjesmama i plesovima oduševili mnogobrojnu publiku u Društvenom domu.

Ovaj koncert je dokaz kako je ponovno osnivanje kulturno umjetničkog društva u Vrbju bila odlična ideja što dokazuje velik broj članova koje društvo okuplja. Uz njegovanje tradicije, te očuvanje kulturne baštine KUD uvelike doprinosi kulturnom i društvenom životu u samom mjestu što je potvrdilo i mnoštvo posjetitelja koji su u utorak dupkom napunili dom u Vrbju. 
Nakon svečanog dijela programa nastavljeno je druženje i ples u društvenom domu uz glazbeni sastav „Novi znanci“.

Više fotografija možete pogledati u rubrici fotogalerija ili klikom na ovaj link.

Najčitanije