Dan Općine Vrbje

Dan Općine Vrbje

U nedjelju 16. kolovoza 2009. održat će se proslava povodom već tradicionalnog obilježavanja Dana Općine Vrbje koji se obilježava od 2005. godine. 

Novo izabrani načelnik, gosp. Igor Jurišić, će nastojati da se tradicija dostojno nastavi, te će i ove godine Dan Općine Vrbje biti obilježen mnogobrojnim sadržajima.

Program obilježavanja početi će u 09:00h prijemom gostiju nakon čega će uslijediti polaganje vijenaca na Spomenik hrvatskih branitelja u 09:30h, a okupljeni mještani i gosti moći će prisustvovati svetoj misi u crkvi sv. Josipa u 10:00h.
U 11:15h održat će se svečana sjednica Općinskog poglavarstva Općine Vrbje, nakon koje po programu slijede u 11:45h Smotra konjske zaprege naselju Vrbje, te u 12:15h vatrogasna vježba “Kako se nekad radilo”. 

Program obilježavanja zaključit će se svečanim ručkom u 13:00h nakon kojeg će se sudionici i uzvanici moći opušteno družiti. Sva događanja povodom obilježavanja ovog dana će biti pod pokroviteljstvom Općine Vrbje, a oni se nadaju da će se predviđenim sadržajima još jednom na dostojan način obilježiti Dan općine.

Najčitanije