Pivo OPG-a

Pivo OPG-a "Bošnjak"

Razvoj kontinentalnog turizma temeljenog na revitalizaciji tradicijskih specifičnosti ovih krajeva, te kontinuiranom uvođenju noviteta u turističku ponudu, jedna je od važnih stavki razvojnog puta Slavonije.

Još jednom dokazavši da prati trendove, Općina Vrbje Vas poziva da povodom obilježavanja Dana Općine Vrbje 16. kolovoza 2009. kušate domaće pivo, proizvod OPG-a “Bošnjak” iz Sičica, jedinstveno u gastronomskoj ponudi naše županije.

Radi se o svijetlom i tamnom ekološkom pivu visoke kvalitete za proizvodnju kojega se koriste sirovine nabavljene isključivo od domaćih proizvođača hmelja i slada potičući na taj način domaću proizvodnju, a u procesu koriste vodu vrhunske kakvoće.

Iako je u početku proizvodnja piva bila obiteljski hobi, povećani interes za ovaj vrhunski proizvod OPG-a “Bošnjak” bio je pravo ohrabrenje koje je rezultiralo povećanjem proizvodnje, te je proizvodni kapacitet mini pivovare trenutno 1000 l mjesečno, iako bi u punom radnom pogonu proizvodnja mogla iznositi do 300 l na dan.

Stoga, uveličajte svojom prisutnošću brojne sadržaje kojima će Općina Vrbje na najbolji način nastojati još jednom primjereno obilježiti Dan općine i nemojte propustiti priliku kušati pivo OPG-a «Bošnjak», jedinstveno na našem području.

Najčitanije