USKRS U SIČICAMA

USKRS U SIČICAMA

 

I ove godine Udruga mladih Sičice u ponedjeljak 28.03.2016.g. s početkom u 18.00 sati, uspješno je održala poznatu već peti put zaredom  manifestaciju  Uskrsni ponedjeljak u Sičicama, gdje su se u prepunoj dvorani Društvenog doma u Sičicama predstavili gosti: KUD "Trenk" iz Nove Gradiške, KUD "Marijan Lanosović" iz Orubice i KUD "Vrbje" iz Vrbja.

Posjetitelji su uživali u bogatom kulturno umjetničkom programu, a posebno su se nasmijali igorkazu na temu ženidbe Mate, koji je izveo KUD "Trenk" iz Nove Gradiške.

Načelnik općine Vrbje, pohvalio je rad udruge i istaknuo da će općina uvijek podupirati mlade, a posebno kad mladi obogaćuju svojim marljivim radom društveni život općine i daju primjer kvalitetnog provođenja vremena u mladih.

Predsjednik Udruge mladih Sičice ,Alen Abrić, čestitao je Uskrs zahvalio se posjetiteljima što su se odazvali u velikom broju, zahvalio se načelniku općine Vrbje koji je uvijek imao sluha za mlade i svima ostalima koji su svojim radom doprinjeli da se održi ova manifestacija.

Pjesma i veselje  u Sičicama nastavila se do kasnih jutarnjih sati uz TS "Salaš".

 

 

 

Najčitanije