Otvoren obnovljeni Društveni dom u Dolini

Otvoren obnovljeni Društveni dom u Dolini

U nedjelju 23. rujna u Dolini je svečano otvoren preuređeni i obnovljeni Društveni dom. Uz mnogobrojne mještane naselja Dolina i njihove goste nazočni su bili i načelnik Općine Vrbje Igor Jurišić i zamjenik župana Brodsko-posavske županije Davor Vlaović.

Usprkos manjku novca u općinskoj blagajni svi planirani projekti su realizirani, pri čemu bi izdvojio projekte vodoopskrbne mreže i projekt adaptacije zgrade Društvenog doma. Ukupna površina novouređenog doma iznosi 350 m2, a u njemu su se uz veliku dvoranu obnovljene i prateće prostorije; kotlovnica, kuhinja, mala dvorana i sanitarni čvor – rekao je prilikom otvorenja načelnik Igor Jurišić.

Načelniku i njegovim suradnicima čestitao je zamjenik župana gosp. Davor Vlaović, pohvalio dobru suradnju koju su ostvarili s Brodsko posavskom županijom i njezinim službama, te naglasio da će se takva suradnja i ubuduće nastaviti radi što bolje pripreme projekata i njihovog kandidiranja i realizacije.

Realizacijom navedenog projekta Općina Vrbje nastavlja niz projekata unaprijeđena objekata društvene infrastrukture na cjelokupnom području Općine. Spomenuti objekti u naravi predstavljaju „žilu kucavicu“ društvenog života svake lokalne zajednice, te je njihova modernizacija od iznimnog značaja za cjelokupno stanovništvo.

Najčitanije