OTVORENJE DRUŠTVENOG DOMA U SAVSKOM BOKU

OTVORENJE DRUŠTVENOG DOMA U SAVSKOM BOKU

SAVSKI BOK - Zadovoljni su jučer bili  mještani Savskog Boka, najmanjeg naselja u Općini Vrbje. Napokon su i oni  dobili  društveni dom i mjesto  u kome će se moći  okupljati  u različitim prigodama, a Mjesni odbor  imati prostor za rad.

   Okupili su se  jučer da bi ga  prigodno otvorili, družili se  i zahvali svima  koji su doprinijeli da se on izgradi.

 Mještanima se obratio Ivan Gubić, vijećnik u Općinskom vijeću Općine Vrbje. Zahvalio  se Općini Vrbje i   općinskom načelniku  Igoru Jurišiću, njegovom zamjeniku Mladenu Konjeviću i predsjedniku  Općinskog vijeća Stjepanu Babiću što su  došli  uveličati  njihovu svečanost.

  -Pozdravljam  mještane, župnika Stipu Josipovića i  članice KUD-a „Vrbje“  koje su došle svojom pjesmom uveličati  otvaranje doma.

   U suradnji s Mjesnim odborom Savskog Boka  na čelu s predsjednikom Marinkom Gubićem, smatrali smo da bi bilo lijepo i prigodno  obilježiti izgradnju i unutarnje uređenje društvenog doma i da,  da tako kažem, svečano obilježimo preuzimanje  društvenog doma od strane Općine Vrbje. Danas ga predajemo Mjesnom odboru na upravljanje.

    U izgradnji ovog doma pomoglo nam je Ministarstvo regionalnog razvoja, kome se zahvaljujem. Financiralo je izgradnju doma   zajedno s Općinom Vrbje u omjeru 40 :60 posto. Sva mjesta u Općini Vrbje imaju svoje društvene prostore, a od danas društveni dom ima i Savski Bok zbog čega smo posebno zadovoljni.  

   Nadam se da će te ga dugo i ugodno koristiti za svoje potrebe - kazao je načelnik Igor Jurišić.

    Društveni  dom je blagoslovio  velečasni Stipo Josipović.

Najčitanije