Održana skupština NK

Održana skupština NK "Sava" Mačkovac

Održana je redovna skupština NK Sava - Mačkovac koja je ujedno bila i izborna uslijed ostavke predsjednika kluba Luke Jurišića, tajnika Josipa Matijaševića i blagajnika Branka Jurašinovića. Na skupštini je bilo nazočno 39 članova kluba. Na početku su predložene i usvojene 4 točke dnevnog reda:

1. Izvještaj o radu u protekloj godini
2. Izbor novih članova predjedništva i predsjednika
3. Plan rada u narednoj godini
4. Razno

Dosadašnji predsjednik kluba Luka Jurišić je dao izvještaj o radu; naveo je da se puno ulagalo u svlačionice i u održavanje terena, zahvalio se sponzorima i svima koji su se odazvali na akcije za pomoć pri uređenju. Trener Vlado Tomašić je objasnio plan rada te naglasio kako je zadovoljan ostvarenim uspjehom na tablici. Nakon toga su izabrani novi članovi predsjedništva: Blaženko Stipančević, Đuro Sekulić, Dario Kulundžić, Stjepan Matijević, Matija Kulundžić, Đuro Jurišić, Davorin Jurišić, Nikola Matijević i Zdenko Josipović. Za predsjednika kluba je izabran Nikola Matijević, za zamjenika predsjednika Đuro Sekulić, za tajnika Zdenko Josipović te za blagajnika Dario Kulundžić.

Iznesen je plan rada za 2010. godinu koji uključuje završetak radova na svlačionici, uređenje travnjaka te popravak ograde oko stadiona. Trener je zadužen za registraciju igrača, trening te ugovaranje pripremnih utakmica. Skupština je završila prigodnim domjenkom.

Najčitanije