"Ritam mladih II"- proslava Međunarodnog dana mladih

„Ritam mladih II“ – proslava Međunarodnog dana mladih

 

Udruga Studio B je u suradnji s Općinom Vrbje već drugu godinu zaredom povodom Međunarodnog dana mladih održala manifestaciju pod nazivom „Ritam mladih II“. Ova je manifestacija provedena u sklopu projekta „RU:TOPIA – zajednica po mjeri mladih II“, koji podržava Središnji državni ured za demografiju i mlade, te uz pokroviteljstvo Općine Vrbje, a održana je u subotu, 19. kolovoza.

Ovogodišnji izvođači, mladi davorački rokeri Jutene vreće, kantautor s dugogodišnjom karijerom Mladen Burnać i svima dobro poznati Dražen Turina Šajeta držali su publiku na nogama gotovo 5 sati, te stvorili atmosferu za pamćenje, a važno je napomenuti kako je ulaz bio besplatan za sve posjetitelje!

Večer je započela fantastičnim nastupom mladog domaćeg benda "Jutene vreće", stvarajući živahnu i zabavnu atmosferu koja je zagrijala prisutne za nevjerojatan glazbeni doživljaj. Njihova dinamična izvedba na početku događaja zaista je uspjela podići publiku i postaviti ton za ostatak večeri.

Nakon predgrupe, pozornicu je preuzeo Mladen Burnać, koji nas je oduševio ponešto drugačijom izvedbom svima poznatih domaćih hitova, kao i interpretacijom svojih kantautorskih uspješnica! Svojom je izvedbom unio dozu nostalgije i iskrenosti, uspješno prenoseći duboke emocije i priče pjesama na jedinstven način. Njegov osobni pristup glazbi, zajedno s karizmatičnom pojavom, stvorio je snažnu povezanost s publikom koja je istinski cijenila njegovu strast prema umjetnosti.

Zvijezda večeri svakako je bio dobro poznati Šajeta, koji je u gotovo dvosatnom nastupu hitovima kao što su „Party za ekipu“, „Leteća Barbara“, „Evergrin“, „Moji koraki“ i „Lungo mare“, da nabrojimo samo neke od njih, podigao atmosferu do usijanja i na noge podigao cijelu publiku koja je uglas pjevala njegove hitove!

Udruga je, vodeći se premisom „ništa o mladima bez mladih“, ovom aktivnošću obuhvatila ukupno 16 mladih sudionica i sudionika koji su bili dio organizacijskog tima, te kroz sudjelovanje u pripremi, promociji i organizaciji koncerta stekli značajne vještine rješavanja izazova, timskog rada i učinkovite komunikacije, te razvili_e suradnju i izgradnju trajnih prijateljstava, a s druge strane dobili priliku sudjelovati u stvaranju kulturno-zabavnog sadržaja u svojoj zajednici.

Također, želimo istaknuti angažman 15 volontera i volonterki koji je bio ključan za uspješnu organizaciju koncerta. Njihova predanost, entuzijazam i vrijedan rad omogućili su da cijeli događaj protekne besprijekorno, a njihova raznolika znanja i vještine doprinijele su različitim aspektima organizacije, uključujući logistiku, promociju, tehničku podršku i brigu o posjetiteljima.

Udruga ovim putem zahvaljuje izvođačima koji su dali sve od sebe da stvore jedan neponovljiv događaj, svim posjetiteljima na odazivu; sudionicima_icama akitvnosti na aktivnom uključivanju, te Općini Vrbje na kvalitetnoj i uspješnoj suradnji. Također, zahvaljujemo sponzorima, Abaco grafička radionica i Motel Route 66 i medijskom pokrovitelju Radiju Nova Gradiška. Najveća zahvala svakako ide članicama i članovima udruge, te volonterima i volonterkama koji su pružili svoj nesebičan trud i rad, od članova DVD-a Vrbje, zaštitara, tonske i binske ekipe, redara, i svih onih koji su na bilo koji način doprinijeli provedbi aktivnosti, te medijima.

Kroz ovu uspješnu suradnju, svaki pojedinac je dao svoj doprinos stvaranju pozitivnog iskustva za sve prisutne. Ova sinergija timskog rada, energije i posvećenosti više od 30 članova_ica organizacijskog tima rezultirala je izvanrednim rezultatom i nezaboravnim događajem koji će ostati u sjećanjima svih naših posjetitelja! Nadamo se kako će u budućnosti ovaj događaj postati tradicija čime ćemo proširiti kulturnu ponuda i sadržaj usmjeren mladima u našoj zajednici!

Najčitanije